• e-mail : info@vitosp.gr

  • Τηλ. : 6947 80 80 57

Πισίνες & Εγκαταστάσεις SPA

Δημιουργούμε με αγάπη και αφοσίωση τις πισίνες που ονειρεύεστε για να τις χαίρεστε μια ζωή. Πισίνες κάθε τύπου, επαγγελματικές και ιδιωτικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής: πισίνες από gunite ή μπετόν πισίνες με επένδυση βότσαλου, ή ψηφίδας πισίνες υπερχείλισης ή καταρράκτη, ή skimmer προκατασκευασμένες πισίνες με μεταλλότυπο, χωρίς κανονική άδεια πολεοδομίας, με άδεια μικρής κλίμακος και βέβαια ανακαίνιση πισίνας μικροπισίνες, spa, χαμάμ και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας. Εάν το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε επίσης και το σέρβις της πισίνας σας ώστε εσείς να την απολαμβάνετε με ασφάλεια και ξενοιασιά. Θα βρείτε τις τιμές μας πολύ δελεαστικές και θα ετοιμάσουμε άμεσα τις προσφορές που θα μας ζητήσετε για την πισίνα των ονείρων σας.

 

ΠΙΣΙΝΕΣ GUNITE

Γιατί να κατασκευάσουμε την πισίνα σας με Gunite;
✓ Μία πισίνα με Gunite δεν έχει ενώσεις.
✓ Σκελετός 100% στεγανός.
✓ Είναι μία πισίνα με άριστη αντισεισμική συμπεριφορά.
✓ Μία πισίνα με Gunite έχει αντοχή εκεί που πραγματικά χρειάζεται.
✓ Οικονομία χώρου και κόστους εκσκαφής.
✓ Με μία πισίνα με Gunite έχετε απόλυτη ελευθερία σχημάτων.
✓ Προκαθορισμένο κόστος.
✓ Τελική επικάλυψη με plaster ή ψηφίδες ή βότσαλο.
✓ Με μία πισίνα με Gunite βάζετε ένα τέρμα στις βαφές.
✓ Εγγύηση για το σύνολο του έργου.

 

ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤ (ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ)

Τώρα και στην Ελλάδα ο νόμος μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε πισίνα με άδεια μικρής κλίμακας. Έτσι γλυτώνετε τα υψηλά έξοδα που απαιτούνται για την άδεια. Επιπλέον, αποφεύγετε τη γραφειοκρατία και κερδίζετε πολύ χρόνο, αφού συνήθως η έκδοση της άδειας πολεοδομίας χρειάζεται αρκετούς μήνες ή και περισσότερο από ένα χρόνο!

Η ΒΗΤΟS σας παρουσιάζει το Γαλλικό σύστημα κατασκευής πισίνας με σκελετό από ατσάλινα πάνελς εξαιρετικής αντοχής, ειδικά σχεδιασμένα για την υδροστατική πίεση του νερού,  με εργοστασιακή εγγύηση 30 ετών.

 

SERVICE ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ

Η ΒΗΤΟS αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή της πισίνας σας και των μηχανημάτων της, ανεξάρτητα αν έχει κατασκευάσει ή όχι η ίδια την πισίνα σας.

Η διατήρηση της άριστης κατάστασης της πισίνας εξαρτάται από την σωστή συντήρησή της, γι’αυτό και είμαστε δίπλα σας όταν μας το ζητήσετε.

Διαθέτουμε ένα οργανωμένο Τμήμα Συντηρήσεων και After Sales Service υποστήριξης, με προσωπικό άρτια καταρτισμένο στην τεχνολογία της πισίνας, για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, ώστε εσείς να κρατάτε μόνο την απόλαυση της πισίνας σας.

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν:

Eπισκέψεις των τεχνικών και των συντηρητών μας, για έλεγχο της ποιότητας του νερού, της χημικής ισορροπίας του και της αποστείρωσής του, προσθήκης των απαραίτητων χημικών προϊόντων κλπ.
Kαθαρισμό της πισίνας και των φίλτρων και επισκευή αν απαιτείται.
Γενικό έλεγχο του μηχανοστασίου και των επιμέρους μηχανημάτων για διαπίστωση τυχόν βλαβών όλων των εξαρτημάτων της πισίνας.

 

ΕΚΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ SPA
Το spa σάς προσφέρει μια απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης, χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, οι οποίες ήταν διαπιστωμένες από την αρχαιότητα.
Τα spa της BHTOS έχουν όλες τις ανέσεις μιας προκατασκευασμένης μικρο-πισίνας, με υδρομασάζ και αερομασάζ, και μπορούν να κατασκευαστούν εσωτερικά ή εξωτερικά του χώρου της πισίνας σας ή ακόμα και μέσα στο σπίτι σας.
Επιπλέον, αν το spa κατασκευαστεί δίπλα στην κύρια πισίνα σας, αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο υδροθεραπείας, με όλα τα ευεργετικά της αποτελέσματα, ειδικότερα αν το συνδυάσετε με ένα “σκοτσέζικο ντους”, θερμαίνοντας το νερό του στους 35οC, διατηρώντας, παράλληλα, τη θερμοκρασία της πισίνας σας στους 22οC.